Nieuwe Website


Na bijna 2 jaar stilte is het eindelijk tijd voor een grote doorstart met een nieuwe website maar wel de oude vertrouwde uitstraling en stijl van fotograferen.

De aller eerste vraag die jullie vast hebben, waarom was het sinds 2014 zo ontzettend stil?
Het antwoord is simpel: Ik moest een keus maken tussen de fotografie of mijn gezin. En zoals elke moeder zal weten is dat niet echt een keus. Het was niet meer te combineren en ik heb de tijd genomen om mijn jongste groter te laten worden voordat ik weer fulltime aan de slag gegaan ben als fotograaf.

De tweede vraag al dan zijn, en nu?
Nou… Ik ben weer fulltime beschikbaar voor fotoreportages!
Alleen op maandag ben ik gesloten maar verder ben ik alle dagen te boeken (hou wel rekening met drukke en minder drukke periodes dus weet je dat je een fotoreportage wilt boeken neem dan snel contact op en dan gaan we meteen een datum prikken).

Ik werk vanuit mijn huis in Amstelveen en tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om in de regio (Amstelveen, Amsterdam ,Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Mijdrecht. etc) bij jullie thuis te komen.

De website is momenteel nog in ontwikkeling maar schroom niet om contact op te nemen als je meer informatie wilt of meteen een afspraak wilt maken.